Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk, professioneel en op maat tot maximaal 899 euro !  Neem een kijkje in onze collecties.
Deze trouwjurken in alle mogelijke combinaties OF een trouwjurk uit uw fantasie kunnen wij in andere kleuren, stoffen en bewerkingen realiseren !
Uw bruidsjurk wordt aan de hand van uw wensen samengesteld en op maat gemaakt. Bij ons kan je dus echt letterlijk ALLES zelf bepalen !

Bruidswinkel

bruidsjurken-collectie-1

Collectie 1

Tot max 840 euro

trouwjurken-collectie-2

Collectie 2

Tot max 840 euro

bruidsmode-collectie-3

Collectie 3

Tot max 840 euro

Bruidswinkel Anastasi. U mag alles zelf bepalen: de kleur, de lengte van de sleep, wijdte van de rok, hoeveelheid van de bewerking, etc. Dit houdt in dat door te variëren met prachtige materialen, kleuren en details alle onderdelen van onze bruidscreaties aangepast kunnen worden tot de ultieme jurk. Als het ontwerp geheel naar wens is kunt u de rest aan bruidswinkel Anastasi overlaten. Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp wordt een offerte gemaakt, zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij bestelling van de bruidskleding dient 20% contant aanbetaald te worden.

Vervolgens maakt bruidswinkel Anastasi de trouwjurk die precies voldoet aan uw verwachtingen, een creatie exclusief voor u en geheel op uw wensen afgestemd! De levertijd van uw creatie is doorgaans (ongeveer) 8 weken. Mocht het nodig zijn zullen wij er alles aan doen om deze korter te laten zijn. Na uw trouwdag neemt bruidswinkel Anastasi wederom de zorg voor uw bruidsjurk over. Er kan tegen een vergoeding van ongeveer 50 euro (prijs per 1 juli 2013) gezorgd worden voor reiniging. Wij geven garantie dat de jurk perfect thuiskomt. Zo heeft u de rest van u leven een schoon aandenken aan één van de mooiste dagen van uw leven!

De voordelen van Anastasi op een rijtje

bruidsmode voordelen-3

 • Prijs:  Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk tot maximaal 899 euro. Dat is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Prachtig gekleed voor een betaalbare prijs !
 • Vrij in Ontwerp:  Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen ontworpen en gemaakt. Aan de hand van onze collecties, uw ideeën en de keuze van kleuren, stoffen en bewerkingen wordt uw bruidsjurk samengesteld.
 • Veel Pasmogelijkheid:  Alle bruidsjurken op onze website zijn op voorraad om te passen, ook voor een maatje meer. U kunt ook de verschillende combinaties van top en rok passen.
 • Op maat:  Uw jurk wordt speciaal aan de hand van UW specifieke maten gemaakt.
 • Professionele Kwaliteit:  Alle trouwjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt/afgewerkt.
 • Geen Toeslag:  Wij rekenen geen toeslag voor een maatje meer of een zwangere bruid.
 • Bruidsmeisjes jurken en Accessoires:  Bruidsmeisjes jurk als een “mini-kopie” van uw jurk. Een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. Bruidsschoenen in kleur. Alles is mogelijk !
 • Persoonlijk:  Om u in een persoonlijke sfeer te kunnen helpen, werken we alleen op afspraak.
 • Unieke stevige korsetten:  Wij werken met unieke zelfontworpen korsetten. Zo zit de bovenkant strak om uw lijf waardoor uw figuur perfect uitkomt.
 • Eerlijk Advies:  De keuze van uw bruidsjurk is geheel afhankelijk van uw figuur en huids- en haarkleur. Anastasi geeft tijdens het passen een eerlijk en professioneel advies.
 • Levertijd:  8 weken (minimaal 3 weken in noodgevallen) zijn nodig om uw trouwjurk te maken. Bij het bestellen wordt in overleg een VASTE ophaal datum afgesproken.

Onze werkwijze

1052198

facebook twitter